Joomla Free Themes by iPage Complaints
  • Harmóniaszobában az élete is harmonikussá válhat, látogasson meg!

Előadást tartok a Nemzetközi Szondi Társaság konferenciáján

A Nemzetközi Szondi Társaság (International Szondi Association) soron következő nemzetközi konferenciáját Budapesten tartja 2017. július 6. és 8. között. Amelyen én is előadást tartok, amelyre szeretettel meghívlak.

A Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, mely alkalomból megrendezi a Nemzetközi Szondi Társaság (International Szondi Association) soron következő nemzetközi konferenciáját. A Nemzetközi Szondi Társaság XXI. Konferenciája 2017. július 6. és 8. között kerül megtartásra a
budapesti Danubius Flamenco Hotelben. A konferencia résztvevői hagyományosan a világ minden tájáról érkeznek a konferenciára, így többek között Svájcból, Franciaországból, Belgiumból, Portugáliából, Svédországból, és Japánból is várunk résztvevőket.

A konferencia első napján "Munkahelyi egészségmagatartás fejlesztő program a Szondi teszt tükrében" címmel tartok előadást, amely alapja a Szondi Alapítvány pályázatára készült publikáció. A konferencia programja innen tölthető le.

A rendezvény helyszíne:
Budapest, Danubius Hotel Flamenco Budapest****
1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7.

Szeretettel várjuk az előadásokra a kollégákat, hallgatókat és a téma iránt érdeklődőket is!